Automate your Marketing
with Womplify




 
mira-creations.fotopages.com

By: amira sariyati ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Aug-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 58 photos...


























































Friday, 7-Aug-2009 07:37 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN JAHITAN MANIK UNTUK HARI RAYA MASIH DIBUKA

Sedar x sedar rupanya dh hampir setahun rupanya saya x menjengah fp saya ni sampai dh bersawang berabuk...actually saya masih lagi mengambil tempahan dan alhamdulillah tempahan x putus2...tu yg menyebabkan saya x sempat nak update or letak gambar2 baru dan seminggu dua ni x putus2 sms/call dok tanya still amik tempahan lagi ke x utk raya...pada mulanya memang x nak ambik dah tetapi oleh kerana regular customer semua dah hantar awal baju2 diorng so memang masih ade masa nak ambik tempahan baru...so di sini saya nak menwar-warkan bahawa saya MASIH menerima tempahan jahitan manik TETAPI hanya untuk patern2 yang simple shj ye coz ramai benar yg tanya nak suh jahit satu baju tu penuh ngan manik lip lap lip, memang x dapat la adik2 semua..kalu setakat lengan + leher memang boleh terima lagi..

sekianla saya ingin melaporkan ye...


Tuesday, 18-Nov-2008 02:39 Email | Share | | Bookmark

Quote:
Iffa..tq coz melawat...

saryati...a'ah la..sama..x sangka plak ye..

Kak Nora..anak didik melalui cyber je..sya nak sgt g kelas kak nora tapi tak berkesempatan lagi...harap2 pasni ade lagi kelas akak ye


Wednesday, 12-Nov-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
menjalara ladybeads

 
 
 
View all 13 photos...
hasil jahitan terbaru, baju kakak kat ofis..hampir 3 minggu gakla bersengkang mata menjahit..hasil tunjuk ajar kak ain aka ladybeads..tq banyak kak, jasamu amat kukenang











yg ni plak manik beriring





Quote:
thanks kak beauty n d beads....memang selalu lawat page akak


Quote:
anggerik rimba...saya dh singgah fp awak..memang da boom..


Quote:
kak ain..tq sudi melawat..akak memang best


Quote:
amirahadli...a'ah la nama kite sama... tu nama betul kite tau..boleh buat patern tu senang je..teruskan usaha...caiyok!!!


Quote:
azi..thanks so much


Quote:
sally..bleh je kalu nak copy..saya pun belajar dr fp kt tenet je...




Friday, 31-Oct-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 6 photos...

size=18]TAWARAN HEBAT SEMPENA PEMBUKAAN FP SAYA...

saya mengambil upah menjahit manik dengan harga dan kualiti yg pasti akan memuaskan hati semua pelanggan...untuk mengetahui harga upah dan jenis patern sila call/sms saya di 019-6137163 atau miera@um.edu.my atau ym di amira_sariyati76@yahoo.com

ANDA PASTI BERPUAS HATI
[/size]
















[quote]


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net